Paintball Vereniging Zeeland Vereniging voor paintball sport

Leden van Paintball vereniging Zeeland

Wij als vereniging zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Altijd al bij een vereniging willen horen? Spreekt de sport jou heel erg aan? Kom dan eens een paar keer kijken naar onze open dagen, en neem contact op met het bestuur om dit te bespreken.

Lid zijn van de vereniging heeft zijn voordelen, zo krijg je o.a korting op je paint, betaal je geen entree. Zo hebben wij nog meer leuke kortingen voor onze leden. Ook is er een mogelijkheid om door te weeks te kunnen trainen/spelen (buiten om te open dagen)

De kosten hiervoor zijn 5 euro per maand. Dit kan per kwartaal, half jaar, of per jaar worden voldaan. Van dit lidmaatschapsgeld word o.a. het veld onderhouden.

Om lid te worden dien je de onderstaande formulieren uit te printen en samen met 2 pasfoto’s op te sturen:
Inschrijf Formulier  [download]
Verklaring eigen verantwoordelijkheid [download]
Ook kun je hier onze huisregelement lezen :
Huisregelement Paintball Vereniging Zeeland
Wilt je je lidmaatschap opzeggen gebruikt hier het formulier [opzeggen]
Deingevulde formulieren kun je opsturen naar onze secretaris:

Paintball vereniging Zeeland
Villa- Novastraat 16